Pages

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 18, 2010

New born baby boy

Kunci bilik. Wad Cinta dah full book

Bosan nunggu. Amik la gambar2 yang berkaitan

Pintu ke bilik bersalin

Tempat budak2 duk main

Hehehe. Tp aku masuk jugak, lepas baby dah keluarla

Perkembangan baby daripada 1 bulan -12 bulan

Ebab ngan Effa dalam bilik

Ebab bosan dah

Tag nama kat tangan Jan. Kat tangan baby satu.

Apakah? Mcm2 alat ada kat trolly ni

Ni masa baby dah keluar

1st photo

Close up

Ensem dah. Dah mandi, pakai baju dah

Muhamad Rayyan

Morning, morning! Mengantuk tapi kerja tetap kerja. Rasa macam nak masuk surau lepas tu tido jer, kena plak cuaca mendung. He3. Semalam aku stay up sampai pukul 3.30 AM.

Al kisah... Balik kerja pukul 5.00PM, terus pergi An-Nisa', hospital bersalin. Cousin aku nak bersalin. Ambik mak aku balik rumah. Hr ni family abang aku berbuka kat umah. Seronok makan ramai-ramai. Kebetulan hari ni birthday anak sulung abang aku.. Hepi Bestday ALong!!! Lepas berbuka, aku ngan mak aku g hospital balik. Ebab pun sibuk nak ikut. Bawak dia buat hilang bosan. Kalau ada dia memang takkan ada istilah bosan. Mulut dia tu buat orang terhibur.

17/8/2010, Selasa - Jan masuk wad pukul 12.00 PM. Pukul 11.00 PM masuk bilik bersalin. Pukul 12.30 aku balik hantar Ebab, sian dia macam dah letih sangat. Lepas 2 jam baru selamat bersalin, pukul 1.00 AM. Baby boy 3.4KG. Nama hero baru kita ni Muhamad Rayyan. Besar macam Ebab dulu. Syukur semua berjalan lancar. Takde masalah. Pukul 2.30 AM baru aku ngan mak aku gerak balik. Tinggal K'Ana je lg yang belum bersalin. Semoga semuanya ok jugak.

-TAHNIAH JAN & JAA-

video
Aktiviti budak2 masa tunggu Jan bersalin

5 comments:

imieyz said...

wah dah bersalan dah...tahniah....

zahianz said...

Slamat dah Mie. Sorea lagi. Hr ni@ esk.hehehe

Lisa said...

Owh, sweet. Hang bila lg? Hehehe

zahianz said...

LoL. Dalam makna tu

Jihan said...

Tahniah utk mai & suami.