Pages

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 29, 2009

Cite pasal Aenn...Eheheh


Lets start da story. :). Skang ni aku nk cite pasal member aku yg gile gambar. X kira la, amik gambar ke edit gambar ke.Dia mmg hantu. Tp interesting sbb dia rajin mengedit even bukan gambar dia. Aku slalu panggil dia "munawarah". Sbbnya??? Ntah saje je suka2, lama2 melekat. Dia pun ok jer. Paling best dia ni slalu jer jadi mangsa kalau aku kenakan org. Reason dia slalu kena simple jer, dia ni lambat pikap ape yg org tgh ckp. Org dah lama gelak dia br nak gelak, tu pun time org lain dah start nak masuk cite lain. Pemangsa bab kenakan org mestila aku,geng dgn salmi. Ahahhaha.Last week aean beli cam baru, huh xleh nak bayang dah tu gaya2 dia bergambar. Then, dia mcm x sabar2 nak tunggu dinner pra graduan 5/4 ni. Confirm la semua bergaya sakan nak posing. Da final year la katakan. Dalam pada suka2 tu hati risau nak VIVA. Hopefully everything run smoothly. Amin...

2 comments:

aenn said...

Wahwahwah..hehe..sori k.yan..skunk ru smpt bkk bce blog k.yan neyh=)..
Neway nice comment 'bout me xcept "lembap" tuh..huhu xsuke!.. hehe..=P
Eh gile gamba satu tabiat yg agk bgus taw..huhu..tmbh2 klu membe2 pon sume gile nk bgambo sme..hehe..(esp k.yan..hehe..)
skunk dh ad cam bru lg naek syok.. hehe..jage laa nti sume ak suh amek gmbo ak..kn k.yan kn??huhu..=))
k.yan..nti dinner pkai sweet2 yea..hehe..=))

zahianz said...

aik?kat komen blog pun sempat lagi puji diri sdiri ye.